Partners Samen Sterker

 

Welkom bij Samen Sterker, waar de kracht van samenwerking de kern vormt van alles wat we doen. Onze visie gaat verder dan alleen bouwen; het is een rotsvast geloof in de synergie die ontstaat wanneer we samenwerken. Als aannemersbedrijf en producent van flexwoningen voor ECOHomeforyou is 'Samen Sterker' niet alleen een naam, maar een levenshouding.

Wij zijn trots op onze samenwerking met een reeks toegewijde partners die dezelfde overtuiging delen. 

Samen werken we aan projecten die gemeenschappen versterken, duurzame woonoplossingen bieden, kwaliteit waarborgen door preventief en correctief onderhoud en nog veel meer. Onderstaand noemen we enkele van onze gewaardeerde partners en klanten, omdat we geloven dat samenwerken met de juiste mensen de sleutel is tot duurzaam succes. 

Samen staan we sterker, bouwen we beter en creëren we een toekomst die we met trots delen. Hieronder staan onze partners die deze filosofie delen.

CM Staaltechniek 

Met de levering hoogwaardige kwaliteit van CM Staal bouwen wij de staalconstructies van onze ECOHomes.  

Onze samenwerking met CM Staal gaat verder dan de levering van bouwmaterialen; het is een gezamenlijke inspanning om moderne, kostenefficiënte en duurzame staaloplossingen te realiseren. 

CarpentierMooren

Na het realiseren van de staalconstructie staat de samenwerking met Carpentier Mooren in de kern van onze bouw. 

Zij leveren een breed scala aan hoogwaardige materialen, waaronder hout, plaatmateriaal, ijzerwaren en afbouwmaterialen. Al deze materialen zijn van hoge kwaliteit en duurzaam, wat niet alleen de stevigheid van onze woningen waarborgt, maar ook bijdraagt aan kwaliteit en een milieubewuste bouwaanpak. 

De LangeHoutTechniek 

De hoogwaardige kwaliteit houten kozijnen die De Lange Houttechniek maken vormen een belangrijk onderdeel van onze prefab woningen. Deze kozijnen sluiten naadloos aan op onze visie, waarbij we streven naar zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen, zoals bijvoorbeeld hout, om ecologisch verantwoorde woningen te bouwen.

Het hout dat verwerkt wordt in deze woningen, inclusief de kozijnen van De Lange Houttechniek, draagt actief bij aan het verminderen van CO2 in de atmosfeer. In feite slaat elke ECOhome maar liefst 10.954 kilo CO2 op, wat bijdraagt aan een gezondere planeet voor toekomstige generaties.

Daarnaast zijn onze woningen volledig elektrisch uitgevoerd en voorzien van uitstekende isolatie. Deze kenmerken maken elke ECOhome niet alleen energiezuinig, maar ook comfortabel en milieuvriendelijk. De perfecte aanvulling op deze duurzame eigenschappen zijn de hoogwaardige houten kozijnen van De Lange Houttechniek, waardoor onze woningen een harmonieus geheel vormen in termen van stijl, functionaliteit en duurzaamheid. 

Wasco

Wasco, de toonaangevende groothandel in verwarming, sanitair, airconditioning en ventilatie, levert de installaties die Samen Sterker installeert in de ECOHomes en gebruikt voor overige projecten. Samen met Wasco streven we naar innovatieve oplossingen die niet alleen comfort en efficiëntie bieden, maar ook bijdragen aan een groenere en duurzamere toekomst. 

Van Vliet

Wij zijn trots op onze samenwerking met Van Vliet, een veelzijdig bedrijf dat actief is in grondstoffen baggeren, grondverzet, bouw- en woonrijp maken, transport, land- en waterbouw, saneringen en wegenbouwkunde, inclusief het aanbieden van sneeuwruimers. Samen streven we naar succesvolle uitvoering van diverse projecten door gebruik te maken van hun uitgebreide expertise en dienstverlening.

TekPower

Onze samenwerking met TekPower omvat het gebruik van hun hoogwaardige zonnepanelen met een garantie van 15 jaar, waardoor we onze klanten verzekeren van betrouwbare energieopwekking. Met hun innovatieve live app en snelle storingsdienst bieden we onze klanten een volledige en betrouwbare zonne-energie ervaring.

Akerdome

Akerdome B.V. is een dynamisch installatiebedrijf dat een breed scala aan technische installaties levert, zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Met ruime ervaring sinds 2005, bieden zij kwaliteit en service, waarbij ze zich onderscheiden door hun expertise, no-nonsense aanpak en betrokkenheid bij elke opdracht. Akerdome levert onder andere installaties voor onze woningen en veldkasten, waarbij ze zich kenmerken door hun focus op klantgerichte communicatie en voortdurende investeringen in vakmanschap.