Service

Bij Samen Sterker begrijpen we hoe belangrijk service is en dat dit zorg weg neemt.
Naast het produceren van de ECOHomes leveren wij hier ook service, onderhoud en garanties voor, full-service dus. Voor andere projecten kunnen wij dit ook verzorgen!
Wij hebben daarom zelf een professionele buitendienst en ondersteunende servicedesk die twee vormen van service aanbieden: geplande service en direct service.

De geplande service is geschikt voor opdrachten waar minder haast bij komt kijken. Hierbij kunt u rekenen op onze grondige planning en voorbereiding, zodat de service werkzaamheden op het meest passende moment efficiënt kan worden uitgevoerd.

Met onze direct service staan we direct voor u klaar wanneer er iets essentieels kapot gaat en directe reparaties nodig zijn. We begrijpen dat onverwachte situaties kunnen voorkomen, en hier direct op gehandeld moet worden. Ons ervaren team kunnen wij vervolgens  snel en efficiënt de benodigde werkzaamheden uitvoeren.

Onze focus ligt altijd op uw tevredenheid en gemak. Of het nu gaat om directe service voor urgente situaties of geplande service aan de hand van een zorgvuldige planning of garantiewerkzaamheden, u kunt vertrouwen op de toewijding van onze buitendienst om hoogwaardige service te leveren die naadloos aansluit op uw behoeften. Onze servicedesk houdt op op hoogte tijdens de uitvoering van de werkzaamheden en is altijd bereikbaar voor uw vragen of opmerkingen

Kies voor Samen Sterker voor betrouwbare en professionele service, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is. 

Neem vandaag nog contact op met onze servicedesk om uw servicebehoeften te bespreken, wij staan voor u klaar! 

Service aanvraag

Bij onze servicedesk staat uw tevredenheid centraal, en wij bieden een gestroomlijnde ervaring voor het indienen en opvolgen van serviceaanvragen. Zodra u een aanvraag indient, ontvangt u per mail allereerst een bevestiging en wordt er direct een datum vastgesteld voor de uitvoering van de werkzaamheden.


Tijdens het proces houden we u nauwlettend op de hoogte. Foto-updates worden regelmatig verstrekt, waardoor u een visuele inkijk krijgt in de voortgang van de werkzaamheden. Ons doel is transparantie, zodat u vol vertrouwen kunt zien hoe wij zorgdragen voor uw servicebehoeften.

Na voltooiing van de werkzaamheden ontvangt u een gereed melding om aan te geven dat alles naar wens is afgerond. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en wij streven ernaar om elke stap van het proces soepel en professioneel te laten verlopen.

Bij vragen of opmerkingen nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze servicedesk 

Plan via onderstaand formulier uw service aanvraag in.

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.